TPU

  • Hot melt adhesive film for insole

    Pilem perekat lebur panas pikeun insole

    Mangrupikeun pilem perekat ngalelepkeun TPU anu cocog pikeun beungkeutan PVC, kulit buatan, kaén, serat sareng bahan sanés anu peryogi suhu anu langkung handap. Biasana éta dipaké pikeun ngadamel insol busa PU anu ramah lingkungan sareng henteu toksik. Dibandingkeun sareng beungkeut lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lambaran lem lééh panas TPU pikeun insole

    Éta pilem fusi PU termal kalayan penampilan tembus anu biasana dilarapkeun dina beungkeutan kulit sareng lawon, sareng bidang ngolah bahan sapatu, khususna ngirut dina insés Ossole sareng insol Hypoli. Sababaraha pabrik insole resep suhu lebur anu handap, sedengkeun sababaraha pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Pilem perekat lebur panas pikeun papakéan luar

    Mangrupikeun lambaran fusi poliuretan termal tembus anu cocog pikeun beungkeutan serat super, kulit, kaén katun, papan serat kaca, sareng sajabana sapertos pakean luar Éta ngagaduhan kertas dasar anu tiasa ngajantenkeun gampang pikeun milarian ...
  • TPU Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Pilem perekat TPU Panas ngalembereh pikeun pakean luar

    HD371B didamel tina bahan TPU ku modifikasi sareng fomular tinangtu. Ieu sering dianggo dina sabuk tilu lapisan waterproof, baju jero seamless, saku seamless, zipper waterproof, strip waterproof, bahan seamless, pakean multi-fungsi, bahan reflektif sareng bidang sanésna. Pr komposit ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Panas témpél ngalembereh panas pikeun baju jero seamless

    Produk ieu kagolong kana sistem TPU. Mangrupikeun modél anu parantos dikembangkeun mangtaun-taun pikeun minuhan paménta élastisitas sareng fitur cai-buktina. Akhirna nyaah kana kaayaan anu asak. anu cocog pikeun daérah komposit baju jero seamless, kutang, kaos kaki sareng kaén anu elastis sareng ...
  • TPU hot melt adhesive film for insole

    TPU pilem lééh panas lebur pikeun insole

    Mangrupikeun pilem perekat ngalelepkeun TPU anu cocog pikeun beungkeutan PVC, kulit buatan, kaén, serat sareng bahan sanés anu peryogi suhu anu langkung handap. Biasana éta dipaké pikeun ngadamel insol busa PU anu ramah lingkungan sareng henteu toksik. Dibandingkeun sareng beungkeut lem cair, ...