TPU

  • Pilem TPU Suhu Tinggi

    Pilem TPU Suhu Tinggi

    Ieu téh mangrupa pilem TPU suhu luhur nu tanpa kertas release.Biasana dianggo pikeun kulit bal, sapertos basket, bal, bal kembung sareng anu sanésna.1. Wide rentang karasa: produk kalawan karasa béda bisa didapet ku cara ngarobah proporsi komponén réaksi TPU, sarta kalawan ...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa pilem napel TPU panas ngalembereh coated on glassine kertas release silikon ganda.Laminating of micronfiber, kulit, lawon katun, dewan fiberglass jeung bahan séjén nu kudu dipaké dina suhu luhur.kakuatan lamination 1.good: lamun dilarapkeun dina tékstil, produk bakal boga alus ...
  • PES panas ngalembereh pilem napel

    PES panas ngalembereh pilem napel

    Ieu mangrupakeun produk tanpa ditambahkeun agén whitening fluoresensi.Utamana dipaké dina beungkeutan rupa fabrics tékstil, PVC, ABS, pepet, rupa plastik, kulit jeung sagala rupa kulit jieunan, bolong, aluminium foil, plat aluminium, veneer.kakuatan lamination 1.good: lamun dilarapkeun dina tékstil, produk ...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa pilem napel TPU panas ngalembereh coated on glassine kertas release silikon ganda.Laminating of PVC, kulit, lawon jeung bahan séjén nu kudu dipaké dina suhu handap 1.good kakuatan lamination: lamun dilarapkeun dina tékstil, produk bakal boga kinerja beungkeutan alus.2. cai alus...
  • PES panas ngalembereh pilem napel

    PES panas ngalembereh pilem napel

    Éta mangrupikeun PES dumasar kana lem lebur panas pikeun adhesion anu saé.Ieu mangrupa pilem napel panas ngalembereh ramah lingkungan kalayan poliéster thermoplastic salaku awak utama.Ieu utamana dipaké pikeun beungkeutan rupa fabrics tékstil, PVC, ABS, pepet, rupa plastik, kulit jeung sagala rupa kulit jieunan, bolong c ...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa pilem napel TPU panas ngalembereh coated on glassine kertas release silikon ganda.lawon tékstil, lawon katun, baju jero mulus, kantong seamless, zippers waterproof, strips waterproof, pakean multifunctional, bahan reflective jeung widang lianna.Ngolah sanyawa tina rupa-rupa elasti...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa TPU panas ngalembereh pilem napel nu cocog pikeun beungkeutan rupa bahan, utamana beungkeutan microfiber, kulit, katun, dewan serat kaca, jsb Dibandingkeun jeung beungkeutan lem cair, produk ieu behaves ogé dina loba aspék kayaning evironment. hubungan, prosés aplikasi ...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa TPU panas ngalembereh pilem napel nu cocog pikeun beungkeutan rupa bahan, utamana beungkeutan bahan nu boga syarat cai-lalawanan tinggi.Dibandingkeun jeung beungkeutan lem cair, produk ieu behaves ogé dina loba aspék kayaning hubungan evironment, prosés aplikasi ...
  • TPU WEB panas ngalembereh pilem napel

    TPU WEB panas ngalembereh pilem napel

    Datar mencét Suhu: 120-150 tekenan: 0.2-0.6Mpa Time: 6-10s Mesin kompléks Suhu: 130-170 ℃ Roller speed: 5-10m / mnt Ieu produk tanpa ditambahkeun agén whitening fluoresensi.Utamana dipaké dina beungkeutan rupa fabrics tékstil, PVC, ABS, pepet, rupa plastik, kulit jeung sagala rupa ...
  • Thermoplastic pilem poliéster

    Thermoplastic pilem poliéster

    Beungkeutan PVC, kulit jieunan, lawon, serat jeung bahan séjén anu merlukeun processing suhu handap.kakuatan lamination 1.good: lamun dilarapkeun dina tékstil, produk bakal boga kinerja beungkeutan alus.2.Non-toksik sareng ramah lingkungan: Éta moal masihan bau anu teu pikaresepeun sareng ...
  • TPU pilem ngalembereh panas

    TPU pilem ngalembereh panas

    Ieu téh mangrupa TPU panas ngalembereh pilem napel nu cocog pikeun beungkeutan rupa bahan, utamana beungkeutan bahan nu boga syarat cai-lalawanan tinggi.Dibandingkeun jeung beungkeutan lem cair, produk ieu behaves ogé dina loba aspék kayaning hubungan evironment, prosés aplikasi ...
  • Silicone pilem ngalembereh panas

    Silicone pilem ngalembereh panas

    Ieu mangrupakeun silikon panas ngalembereh pilem napel nu cocog pikeun beungkeutan bahan manteng, utamana beungkeutan kaos kaki antiskid, jsb.Dibandingkeun jeung beungkeutan lem cair, produk ieu behaves ogé dina loba aspék kayaning hubungan evironment, prosés aplikasi tur hemat biaya dasar.Ngan h...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
Chat Online WhatsApp!