EVA

  • EVA Hot melt adhesive film for shoes

    EVA Panas pelebur pilem perekat pikeun sapatu

    Pilem pelekat panas EVA panas henteu bau, teu raos sareng henteu toksik. Aya polimér lebur handap nyaéta kopéolér etilén-vinil asétat. Warnana warna koneng atanapi bubuk bodas atanapi granular. Kusabab low crystallinity, élastisitasna tinggi, sareng bentuk sapertos karét, éta ngandung cukup poliétil ...
  • EVA hot melt adhesive web film

    Film wéb napel panas EVA panas

    W042 mangrupikeun lambaran lem penampilan bolong bodas anu kagolong kana sistem bahan EVA. Kalayan penampilan anu hébat sareng struktur khusus ieu, produk ieu ngatur napas anu hébat. Pikeun modél kieu, éta ngagaduhan seueur aplikasi anu sacara lega disatujuan ku seueur palanggan. Éta cocog pikeun beungkeutan ...
  • Hot melt adhesive tape for shoes

    Pita perekat lééh panas pikeun sapatu

    L043 mangrupikeun produk matérial EVA anu cocog pikeun laminasi serat microfiber sareng EVA, lawon, kertas, sareng sajabana. Hal ieu sering dipilih ku jalma-jalma anu hoyong ngimbangan temprature olahan sareng résistansi temprature higer. Modél ieu khususna dikembangkeun pikeun sababaraha lawon khusus sapertos Oxford ...