PES

  • PES hot melt adhesive film for aluminum panel

    PES panas pelebur pilem perekat pikeun panel aluminium

    HD112 mangrupikeun produk didamel bahan poliéster. Modél ieu tiasa didamel nganggo kertas atanapi tanpa kertas. Biasana éta sering dianggo dina palapis tabung aluminium atanapi panel. Kami ngajantenkeun lébar normal tina 1m, lébar sanésna kedah disaluyukeun. Aya seueur jinis aplikasi tina spésifikasi ieu. HD112 dianggo ...
  • PES hot melt adhesive film

    Pilem panas pelebur panas

    Éta bahan polyester anu dirobih didamel produk nganggo kertas dileupaskeun. Éta ngagaduhan zona lebur tina 47-70 ℃, lébar 1m anu cocog pikeun bahan sapatu, baju, bahan hiasan Otomotif, tékstil bumi sareng lapangan sanésna, sapertos lencana sulaman. Ieu mangrupikeun bahan compolymer énggal anu handap ...
  • PES hot melt style adhesive film

    PES pilem panas lebur gaya perekat

    Spésifikasi ieu sami sareng 114B. Bédana nyaéta aranjeunna ngagaduhan indéks lebur anu béda sareng rentang lebur. Anu ieu ngagaduhan temprature lebur anu langkung luhur. Palanggan tiasa milih modél anu cocog numutkeun kabutuhan prosés nyalira sareng ragam sareng kualitas lawon. Sumawona, urang tiasa ...
  • PES hot melt adhesive web film

    PES panas ngalebur pilem wéb napel

    Ieu mangrupikeun omentum tina PES. Éta ngagaduhan struktur bolong anu padet pisan, anu ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun napas anu saé. Nalika digabungkeun sareng tékstil, éta tiasa tumut kana kakuatan ngariung sareng perméabilitas hawa pikeun produk. Hal ieu sering dilarapkeun kana sababaraha produk anu meryogikeun hawa ...