PA

  • PA hot melt adhesive film

    Pilem peleburan panas PA

    Pilem perekat lebur panas PA mangrupikeun produk pilem perekat pelebur panas anu didamel tina poliamida salaku bahan baku utama. Polyamide (PA) mangrupikeun polimér thermoplastic liniér kalayan ngulang unit struktural gugus amida dina tulang tonggong molekular anu dihasilkeun ku asam karboksilat sareng amina. Atom hidrogén dina t ...
  • PA hot melt adhesive web film

    Pilem wéb napel panas PA

    Ieu mangrupikeun bahan omentum poliamida, anu utamina dikembangkeun pikeun pangguna anu luhur. Daérah aplikasi utama produk ieu nyaéta sababaraha papakéan bahan high-end, bahan sapatu, lawon non-anyaman sareng komposit lawon. Fitur utama produk ieu nyaéta perméabilitas hawa anu saé. Produk ieu ...