Produk

  • TPU hot melt style decoration sheet

    Lambaran hiasan gaya lééh panas TPU

    Pilem hiasan disebut ogé pilem suhu luhur sareng handap kusabab gampang, lemes, elastis, tilu diménsi (kandelna), gampang dianggo sareng ciri-ciri sanésna, éta seueur dianggo dina sababaraha lawon tékstil sapertos sapatu, baju, koper, jsb. . Éta mangrupikeun pilihan luang pantun sareng spo ...
  • Hot melt style printable adhesive sheet

    Panas lebur gaya napel lambar perekat

    Pilem anu tiasa dicitak mangrupikeun jinis bahan percetakan pakean ramah lingkungan anu anyar, anu sadar yén pola mindahkeun termal ku cara nyetak sareng mencét panas. Cara ieu ngagantikeun percetakan layar tradisional, henteu ngan ukur merenah sareng saderhana dioperasikeun, tapi ogé henteu toksik sareng teu raos ....
  • Hot melt lettering cutting sheet

    Lembar motong serat lééh panas

    Ukiran pilem mangrupikeun salah sahiji matéri anu motong téks atanapi pola anu diperyogikeun ku cara ngukir bahan-bahan sanésna, sareng panas pencét eusi ukiran kana lawon. Ieu mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan, lébar sareng warnana tiasa disaluyukeun. Pangguna tiasa ngagunakeun bahan ieu pikeun ngadamel ...
  • Water-proof seam sealing tape for garments

    Pita sealing sealing cai-buktina pikeun baju

    Jalur tahan cai dianggo dina papakéan atanapi pakakas outdoor salaku kasét pikeun pangubaran kelim tahan cai. Ayeuna, bahan anu kami jieun nyaéta pu sareng lawon. Ayeuna, prosés nerapkeun strip tahan cai pikeun perawatan kelim tahan cai parantos dipopulerkeun sareng sacara lega nampi ...
  • PEVA seam sealing tape for disposable protective clothing

    PEVA seam sealing tape pikeun pakean pelindung disposable

    Produk ieu mangrupikeun produk terlaris kami ti saprak épidemik COVID-19 global dina taun 2020. Mangrupikeun jinis strip waterproof PEVA didamel tina bahan komposit, anu dianggo pikeun pananganana tahan cai dina kelim baju pelindung. Biasana urang ngadamel lébar 1,8 cm sareng 2cm, kandelna 170 mikron. Bandingkeun ...
  • CPE film for CPE apron

    Pilem CPE pikeun apron CPE

    Produk ieu mangrupikeun produk terlaris kami ti saprak épidemik COVID-19 global dina taun 2020. Mangrupikeun jinis strip waterproof PEVA didamel tina bahan komposit, anu dianggo pikeun pananganana tahan cai dina kelim baju pelindung. Dibandingkeun sareng PU atanapi strip perekat dumasar kaén, éta ngagaduhan biaya anu langkung handap ...
  • H&H Car paint protective film

    Pilem pelindung cet H&H Mobil

    H&H komitmen pikeun pamekaran sareng produksi pilem pelindung cét otomotif TPU kualitas luhur. Pabrik urang perenahna di Propinsi Anhui, Cina, ngaliput daérah 20.000 méter pasagi, kalayan tim R&D urang sorangan sareng basis produksi. Sumawona, alat produksi sareng uji coba ...
  • Hot melt adhesive film for insole

    Pilem perekat lebur panas pikeun insole

    Mangrupikeun pilem perekat ngalelepkeun TPU anu cocog pikeun beungkeutan PVC, kulit buatan, kaén, serat sareng bahan sanés anu peryogi suhu anu langkung handap. Biasana éta dipaké pikeun ngadamel insol busa PU anu ramah lingkungan sareng henteu toksik. Dibandingkeun sareng beungkeut lem cair, ...
  • TPU hot melt glue sheet for insole

    Lambaran lem lééh panas TPU pikeun insole

    Éta pilem fusi PU termal kalayan penampilan tembus anu biasana dilarapkeun dina beungkeutan kulit sareng lawon, sareng bidang ngolah bahan sapatu, khususna ngirut dina insés Ossole sareng insol Hypoli. Sababaraha pabrik insole resep suhu lebur anu handap, sedengkeun sababaraha pra ...
  • Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Pilem perekat lebur panas pikeun papakéan luar

    Mangrupikeun lambaran fusi poliuretan termal tembus anu cocog pikeun beungkeutan serat super, kulit, kaén katun, papan serat kaca, sareng sajabana sapertos pakean luar Éta ngagaduhan kertas dasar anu tiasa ngajantenkeun gampang pikeun milarian ...
  • TPU Hot melt adhesive film for outdoor clothing

    Pilem perekat TPU Panas ngalembereh pikeun pakean luar

    HD371B didamel tina bahan TPU ku modifikasi sareng fomular tinangtu. Ieu sering dianggo dina sabuk tilu lapisan waterproof, baju jero seamless, saku seamless, zipper waterproof, strip waterproof, bahan seamless, pakean multi-fungsi, bahan reflektif sareng bidang sanésna. Pr komposit ...
  • Hot melt adhesive tape for seamless underwear

    Panas témpél ngalembereh panas pikeun baju jero seamless

    Produk ieu kagolong kana sistem TPU. Mangrupikeun modél anu parantos dikembangkeun mangtaun-taun pikeun minuhan paménta élastisitas sareng fitur cai-buktina. Akhirna nyaah kana kaayaan anu asak. anu cocog pikeun daérah komposit baju jero seamless, kutang, kaos kaki sareng kaén anu elastis sareng ...
123 Teras> >> Halaman 1/3