Lambaran lem lééh panas TPU pikeun insole

Pedaran pondok:

Nganggo atanapi henteu nganggo kertas tanpa
Kandel / mm 0,015 / 0,02 / 0,025 / 0,03 / 0,035 / 0,04 / 0,05 / 0,1
Lebar / m / 1.2m-1.52m sakumaha ngaropea
Zona lebur 70-125 ℃
Karajinan operasi mesin pencét-panas: 120-160 ℃ 5-12s 0.4Mpa

Detil Produk

Tanda Produk

Pidéo

Mangrupikeun pilem fusi PU termal kalayan penampilan tembus anu biasana diterapkeun dina beungkeutan kulit sareng lawon, sareng lapangan ngolah bahan sapatu, khususna ngabeungkeut sol Ossole sareng sol Hypoli. Sababaraha pabrik insole resep kana suhu lebur anu handap, sedengkeun aya anu resep kana anu langkung luhur. Janten urang ngembangkeun lapisan temprature anu béda pikeun konsumén pikeun milih. Produk ieu dirancang pikeun konsumén anu peryogi temprature lebur tengah. Biasana éta 500m / gulung sareng dipak dina pilem gelembung sareng karton.

Kauntungannana

1. Rarasaan lemes: nalika dilarapkeun dina insol, produk bakal nganggo anu lemes sareng nyaman.
2. Cai-cuci tahan: Éta tiasa nolak sahenteuna 10 kali ngumbah cai.
3. Non-toksik sareng ramah lingkungan: Éta moal ngaluarkeun bau anu teu pikaresepeun sareng moal ngagaduhan pangaruh goréng kana kasihatan padamel.
4. Gampang diolah dina mesin sareng hemat biaya-tanaga: ngolah mesin laminasi otomatis, ngahémat biaya tanaga gawé.
5. Titik lebur tinggi: éta minuhan paménta résistansi panas.

Aplikasi utama

Insol busa PU
Pilem perekat lebur panas seueur dianggo dina laminasi insol anu populér ditampi ku palanggan kusabab raos anggo na lemes sareng raoseun. Di sagigireun éta, Ngaganti témpél lem tradisional, pilem perekat ngalembereh panas parantos janten karajinan utama anu rébuan pabrik bahan sapatu parantos dilarapkeun mangtaun-taun.

hot melt adhesive film for insole (2)
Hot melt adhesive film for insole
hot melt adhesive film for upper

Aplikasi anu sanés

Pilem perekat lebur panas L349B ogé tiasa dianggo dina mat mobil, kantong sareng koper, laminasi lawon 

hot melt adhesive film for car mat
hot melt adhesive film for bags and luggage1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali